Afterglow circular logo

Brief:
Cox Architecture worked on this project for over 10 years. The CTI is now viewed as a major step forward in Australia, combining high-rise living in a multi-purpose development. Afterglow was brought in to document not only the final outcome but to outline the complexity of the work which included building and then demolishing temporary railway station.

Solution:
Afterglow covered all the different aspects of the development from the heritage Remembrance Day ceremony in the rose garden to profiling a family of four who moved from their suburban home to a penthouse existence. Time lapse and dollying sequences beautifully captured the flow of commuters and the play of light in the open ventilated space.

Result:
This has added to the Cox Architecture growing portfolio of project micro-docs which enable present and future clients to see how a building lives.